Zondag 21 augustus was het weer zover, de tweede 12 uursbouw dit jaar in onze ruimte in het NTM in Nieuw Vennep. Vol goede moed kwamen de eerste organisatoren en deelnemers rond kwart voor 9 aan op de lokatie. Na een verse bak koffie waren de meesten geinstalleerd en werd het snel gezellig. Totaal een 25 man (en vrouw) namen deel waaronder ook onze Wargamer vrienden die deze keer Waterloo naspeelden op een grote diorama met diverse legers.

Er werd gebouwd aan diverse dingen : tanks , vooral vliegtuigen, auto’s en er werd volop geschilderd aan figuren door Peter, Annamarie en Luuk van 54mm tot 1:35 tot 1:16. Ook was Ricardo de hele dag bezig met het plakken van de decals op een vliegtuig uit WW1, een heel geduldig en tijdrovend werkje. We proberen dit soort dagen zo gezellig mogelijk te maken en zorgen voor de inwendige mens met chips, kaasstengels en een bitterballen garnituur.

Uiteraard was er rond 18.00 uur voor degene die bleven eten weer een heerlijke Chinese maaltijd , geregeld door Peter. Met een waterijsje als toetje…..

Vanaf een uur of 8 begonnen de meeste weer richting huiswaarts te gaan. We konden spreken van weer een geslaagde dag. Op 9 oktober is de volgende 12 uursbouw, waarschijnlijk helaas de laatste in dit pand. we hopen dan ook op een record aantal deelnemers