Zaterdagmorgen om half 8 al onderweg in de auto, om daarna om half 10 te arriveren bij het evenementen centrum annex hotel de Koningshof in Veldhoven, waar de Scale Model Factory haar 15 jarig bestaan vierde.

Van onze leden waren Peter, Ria , Rinus, Ben, Annamarie, Kees en onze voorzitter afgereisd naar Veldhoven. Totaal 7 man dus, een mooie afvaardiging.

Een dag met verschillende verenigingen, demonstraties, handelaren, veel tentoongestelde modellen en een wedstrijd. Er werd dan ook lekker gebouwd aan de (ietwat kleine) tafels, verder werd er nog veel meer geklept (veel mensen hadden elkaar twee en een half jaar niet gezien) en ook wel gekocht.

Men kon ook lekker het een en ander eten en drinken. Hoewel het geheel kleiner was als de ‘normale’ Scale Model Challenge, was de sfeer er zeker niet minder om en het was daarom ook erg gezellig. Kijk maar naar de bijgevoegde foto’s, die geven een kleine sfeerimpressie. Als dit een voorproefje is voor de World Model Expo van 1 tot 3 juli ook in Veldhoven, dan wordt dat een nog veel mooier evenement!