Een dag naar het Noorden van Nederland, voor de Eerste Niezijlster Modelbouwdag.

Onze voorzitter en Joost waren op tijd (08.30 ) vertrokken uit Hoofddorp, om deel te nemen aan de eerste Niezijlster modelbouwdag. Na twee uur sturen, kwamen we om 10.30 aan in Niezijl.

Daar werden we verwelkomd door Peter, Henk en Randy, met koffie en appelgebak.

Deze heren waren al enige keren bij ons op visite geweest, tijdens de 12uurs bouwdagen, dus het werd tijd voor een tegenbezoek. Van 11.00 tot 16.00 lekker zitten kleppen, plakken, nog meer kleppen, genieten van de heerlijke gehaktballen, kijken bij de stapels te kopen bouwdozen, doneren aan de Stichting Scale Models for Vets, nog meer kleppen en plakken.

Verder kregen we ook nog de Lokale omroep op bezoek, die een leuke reportage maakten waarbij wij prominent in beeld kwamen.

Dit was te zien op Regio noord, in het programma Expeditie Grunnen van rond 18.00 uur, ongeveer halverwege! De hoeveelheid bezoek viel wat tegen, maar degenen die wel de moeite namen om te komen, hebben mooie modellen kunnen zien.

Om 15.00 uur was de verkiezing van het model van de dag, verdiend gewonnen door Erik met zijn omgebouwde Ghostbusters Ambulance.

Al met al een leuke dag, die volgend jaar zeker weer herhaald zal worden, een aanrader! Tegen 16.00 uur weer in de auto, om net na 18.00 uur weer in Hoofddorp te arriveren, na een mooi dagje weg. Dank aan Peter en zijn familie voor alle goede zorgen!