Vanuit de intentie om onze verenigingsleden in deze grillige tijden zo veel als mogelijk te blijven bieden qua modelbouwmomenten, doen wij er alles aan om wekelijks een dagdeel te blijven organiseren om gezellig te bouwen/bijeen te zijn in onze verenigingsruimte. Wij moesten vanwege de richtlijn van de Rijksoverheid onze vertrouwde donderdagavond loslaten. De zondagmiddag (van 12:00-16:00) kwam hiervoor in de plaats met 5 december als eerste datum.

Spannend of het minimum aantal deelnemers van 10 gehaald zou worden, want wij hadden die dag een flinke concurrentie van Sinterklaas en zijn gevolg. Toch er voor blijven gaan (!) en.. met succes want kou en regen getrotseerd gingen om 12.00 uur 11 bouwlustigen; waaronder modelbouwer Chris uit ons netwerk, van start met de eigen projecten. Ons warmtekanon zorgde er voor dat de temperatuur niet te ver omlaag ging. Daar had kanonnier Peter voor gezorgd. Onze Ben; die onlangs jarig was, had een variatie aan lekkere versnaperingen meegenomen. Van meet af aan een vrolijke sfeer. Er werd door de scheepsbouwers Ben, Vincent en Tom flink verder gesleuteld aan een variatie aan scheepsmodellen, naast de tank- en vliegtuigbouwers.

Het is bij ons altijd een feestje om te zien dat modelbouw zoveel facetten kent…en het werd toch een beetje Sinterklaas in de persoon van Frans die met mooie vracht luchtvaartboeken uit een nalatenschap ons verraste. “Doe jezelf een plezier“, was het motto. Ik heb alleen maar blije gezichten gezien ! Menig boek ging onder de arm mee naar huis.

Zo werd die 5e december een mooie mix van alles wat onze vereniging siert en waar velen zich thuis voelen. Als het gezellig is vliegt de tijd om: ook op die 5e december. Om 16.00 uur was alles aan kant en iedereen tevreden op weg naar huis. Het behoeft geen verdere uitleg dat wij dit succes willen herhalen op zondag 12 december. Wij gaan verder op de ingeslagen weg (!) met in ons vaandel: Flexibel onze mogelijkheden benutten.