Het lijkt al weer even geleden maar op zondag 7 Mei voegden wij wederom een nieuw hoofdstuk toe aan onze mooie VMWH traditie:  een 12 uur durende modelbouw dag, samen met vrienden uit onze modelbouwwereld. Wij kijken er altijd met plezier naar uit en blikken regelmatig tevreden terug op vorige edities. 

Plezier in modelbouw staat hoog in ons VMWH vaandel.  Een dag als deze brengt alles samen waar wij als VMWH in geloven en:…… graag uitdragen !

Ondanks dat dit een ” bekend concept ” is geworden, vereist een dag als deze een zorgvuldige voorbereiding en niets (!) is vanzelfsprekend. Berichtgeving hierover begint al snel: de vraag intern: wie doen er mee ? Dat betekent tijdig de uitnodigingen de deur uit naar modelbouwers in ons netwerk; goede afspraken op allerlei gebied met de manager van de locatie. Logistiek:  het regelen van de eveneens traditionele- en gewaardeerde Chinese maaltijd en een snackronde en altijd (!) in goede handen bij onze bestuursleden Luuk en Peter. Overzicht houden en afspraken vastleggen en communiceren.

Na dit voortraject konden wij een mooie balans opmaken: ruim 25 deelnemers. Ook konden wij weer rekenen op onze Wargamers o.l.v. Rob v.d. Laan die ons weer verrasten met een interessant wargamespel. Een veldslag uit de Boerenoorlog.

By the way: Wij zijn bijzonder blij met de locatie: Buurthuis DE MEERKOET in Lisserbroek. Een pluim voor de locatiemanager Sandra Goezinne die ons een warm welkom gevoel heeft gegeven.

Om 08.30 uur begonnen wij met de voorbereidende werkzaamheden. Dat ging soepel. De pracht-zaal omgetoverd tot een modelbouwpaleisje. Ook onze Wargamers maakten er een uitnodigend plaatje van. Na een welkomstwoord door voorzitter Rene, ging iedereen rond 09.30 uur met plezier aan de slag en heetten wij bezoekers welkom. Het is altijd leuk om te zien hoeveel facetten modelbouw kent en waar de fascinatie van modelbouwers naar uit gaat. Van oude kitjes tot  high-tech modelbouwprojecten.  Van SF tot 3 D projecten. Van figuren tot alles wat rijdt, vliegt en vaart. Iedere modelbouwer heeft zijn of haar eigen verhaal .  Een breed palet !  Genoeg gespreksstof; ook met bezoekers. Het was op 7 Mei niet anders.  De foto’s spreken voor zich en 12 uur bouwen lijkt heel wat in tijd en natuurlijk maak je zichtbare vorderingen, maar ook nu vloog de bijzonder gezellige dag om. De verzorging was wederom uitstekend:

Peter en Luuk: top geregeld hoor ! Rond 21.00 uur gingen wij met een blij gevoel huiswaarts.

Wij kijken terug op een geslaagde 7e Mei. Laat het beeldmateriaal van 7 Mei op je inwerken om een indruk te krijgen. Leuke reacties gekregen en wij kijken alvast vooruit naar de volgende gelegenheid.  Houdt onze website goed in de gaten !

Nog niet eerder meegedaan als modelbouwer(s) en lijkt het je wat om een volgende keer mee te doen ?.  Neem gerust contact met ons op !.