Beste Leden

Na een aantal maanden van hard werk en een aantal test avonden is het tijd om de overstap te gaan maken naar Nieuw-Vennep. Dat betekend ook dat we afscheid nemen van de Nieuwe Silo, waar we toch bijna 20 jaar hebben gezeten. En dat willen we ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Donderdag 12 maart is onze laatste avond in de Nieuwe Silo, dan nodigen we Tiny Guit (de beheerster namens Maatvast) uit, doen we een klein hapje en een drankje en zal René een kleine toespraak houden.

  • Donderdag 20 februari, Nieuw-Vennep
  • Donderdag 27 februari, De Nieuwe Silo
  • Donderdag 5 maart, Nieuw-Vennep
  • Donderdag 12 maart, De Nieuwe Silo
  • Donderdag 19 maart, Nieuw-Vennep

Update Nieuw-Vennep

Er is de laatste weken weer veel gedaan, we hebben nu voldoende tafels en stoelen. Er staan inmiddels een paar vitrines, de kantine is bevoorraad en er zijn kilo’s leesvoer naar binnen gebracht. En dan de meest gestelde vraag, de verwarming. Op het moment hebben we 1 gasheater staan, daarmee krijgen we ruimte verwarmd tot 17 graden. De komende maanden maken we de ruimte nog beter dicht, waardoor de warmte beter behouden blijft. Dan hebben we 2 opties, of een 2e gasheater of een elektrische CV. Dat zal afhangen van de kosten en hoe lang we er nog blijven zitten. Inmiddels is duidelijk geworden dat de sloopwerkzaamheden aan de andere kant van het industrieterrein gaan beginnen en dat we er zoals het er nu uit ziet tot 2023 kunnen blijven. We hebben ook steeds beter contact met de andere clubs. De jongens van de Flightsimulators gaan voor ons WiFi aanleggen.

Zondag 1 maart

Wil Peter nog een grote klusdag houden, graag ook vast rekening mee houden. We kunnen uit het archief enkele meters stelling materiaal halen. Dat gaan we opbouwen tot boekenkasten en voor in ons magazijn. Als Peter daar nog niet aan toegekomen ben, zijn er ook nog wat gipsplaten te plaatsen in de koffie hoek. Daarnaast zal Peter voorlopig wel iedere zondag aan het werk zijn. Dus mocht je een keer een ochtendje over hebben, graag.

Opendag 24 Mei

Vanwege de verhuizing en de temperatuur hebben we onze opendag verplaatst naar 24 Mei. Vrij toegankelijk, zonder toegang tot het museum. We nodigen maar een paar handelaren uit, maar meer bevriende clubs. Omdat we nu op de eerste verdieping zitten zullen de handelaren een handje nodig hebben met het uit en inladen van hun spullen. Graag vast even rekening mee houden.